Една пета от запитаните подкрепят Европа в отношението към канабиса!

В духа на Европейската Резолюция от 13 февруари тази година, насърчаваща всички страни членки да осъвременят отношението си към конопа, движение „Промена”, официално, потърси мнението на българските кандидат-депутати

Бяха изпратени запитвания до всичките 27 субекта, участващи в предстоящите избори, като до 23 часа на 23 май се получиха шест отговора. Безусловно тези шест отговора са символ за напредък на цялото ни общество, най-малкото защото показват, че поне една пета от обществото ни намира темата за актуална и заедно с останалите граждани на Европа търси изход от половинвековното неадекватно състояние на нещата.

А най-добрата новина е, че всички изпратили отговор са единодушни, относно необходимостта да се преразгледат и актуализират законите, както и да се прекрати безсмислената война срещу наши съграждани (а в повечето случаи съвсем обикновени хора, наши близки или роднини), които просто са избрали начин за лечение или отмора, отречен от закърнялото ни законодателство и безразличието на отговорните чиновници.

Тези шест мнения ясно показват, че в България поне 20% от обществото вече е осъзнало необходимостта от промени и открито и ясно го заявява, заставайки твърдо с имената си в защита на правата на гражданите и пациентите.

Ето и отговорите, които публикуваме в хронологичен ред на получаване и без редакторска намеса или съкращения, с изключение на случаите, в които изрично сме помолени за такива.

Калоян Трулев – ПП Волт: pdf
Десислава Иванчева – Независим кандидат: pdf
Ваня Григорова – Независим кандидат: pdf
Велизар Енчев – БСП за България: pdf
Албена Симеонова – Демократична България: pdf
Георги Георгиев – Българско Национално Обединение: pdf

1 коментар относно “Една пета от запитаните подкрепят Европа в отношението към канабиса!”

  1. max е написал:

    Не разбирам защо хабите време и усилия за политическо решение, вместо да ги вложите в разговори, кампания и подготовка за сезиране на Конституционния съд. Навсякъде, където се развива свободен пазар на канабис, първо са гарантирани основните граждански права за лична употреба посредством съдебната власт

Остави коментар

 
Free counter and web stats