Стани член

КОЙ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН?
Член на Движение Промена може да бъде всеки пълнолетен гражданин на България, който е съгласен с идеите, дейността и устава на организацията.
Членският внос е 5 лв. месечно.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?
Разпечатай и попълни молбата за членство, добави 2 паспортни снимки и ги изпрати на адреса ни:

Движение Промена
ж.к. “Дианабад”, бл. 57, ап. 63
София 1172

Или се уговори с някой, който вече е член (виж темата с контакти) и му я предай лично.

Молбата ще бъде разгледана в едноседмичен срок, а при получаване на членската карта ще трябва да заплатиш първия членски внос.

КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯ АКО СТАНА ЧЛЕН?
Движение Промена е нейерархична организация. Това означава, че никой не дава нареждания на никого. Просто се събираме, обменяме идеи, дискутираме ги, и когато решим да работим по даден проект всеки сам решава дали ще се включи и после отговаря за изпълнението на задачата единствено пред собствената си съвест. Така определено постигаме по-ниска производителност, но сме сигурни, че правим нещата с желание и любов; а това е единственият начин да се създаде нещо позитивно и добро.

НУЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ЧЛЕН?
Не, на практика голяма част от работата се върши от нашите доброволци. Ако по някаква причина не искаш да станеш член, разполагаш само с ограничени ресурси (време, пари за членски внос) или не отговаряш на някое от изискванията за членство, но все пак искаш да участваш, тогава можеш да се запишеш за доброволец и да дадеш помощта си без дори да се срещаме.
Но само когато станеш член ще си сигурен, че мнението ти ще се зачита в пълнота при взимането на решения. А и срещите ни ще ти харесат :)

Остави коментар

 
Free counter and web stats