Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа

Великотърновски полицаи заловиха 21-годишен, докато си поливал конопа, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Младежът от Севлиево е бил задържан от полицаите вчера, около 19,00 ч. в местността “Ташковци”, на около 2 км от с. Момин сбор в посока с. Хотница.

Той бил изненадан от униформените, докато поливал с туби посетите растения. Младежът живеел в Севлиево, но в този район в гориста местност изсякъл около 90 кв. м храсти, оформил градинка, с изсечените храсти направил ограда, за да прикрие насажденията и посял коноп. От време на време минавал да нагледа реколтата и да я полива.

Заедно с него е задържана и приятелката му, на 24 години, от същия град. Двамата са задържани за 24 часа, не са криминално проявени. При първоначалните разпити не са пожелали да обяснят как са подбрали мястото и за какво е бил предназначен конопът. Срещу младежа е образувано бързо производство за отглеждане и съхранение на наркотични вещества. Засадените растения са иззети от служителите на реда.

Източник: Dnes.bg

2 коментара относно “Хванаха 21-годишен, докато си поливал конопа”

  1. Любака е написал:

    С всички тия дилъри на хероин , амфетамини и тн.. тръгнали младежи да ловят що нали по-лесно … ае да хванат някоя мутра най-после … дилъра на хероин в моя квартал си е един и същ мутрак от години , що него не хванат, тинейджъри и баба ми знае да хване…

  2. Deivid е написал:

    I’ma smoke till the day i die!!!

Остави коментар

 
Free counter and web stats