Спецполицаи търсят убита баба, откриха 90 кила канабис

Image_1628903_128

Акция по сигнал за пребита до смърт баба проведоха пловдивски антимафиоти в село Граф Игнатииво, но на адреса се оказа, че се натъкнали на 90 кила канабис, научи “24 часа”. Спецполицаите атакували в четвъртък към 8 часа сутринта по обаждане на съседи, че от няколко дни не били виждали 82-годишната Лисана Комитова из двора.

В квартала се носел слух, че възрастната жена е умряла при неясни обстоятелства. При направения обиск в къщата на ул. “Аспарух” обаче открили 20 кг изсушена и около 70 кг прясна трева.

Иззети са общо 7 чувала със зелена листна маса, а изсушената била приготтвена в осем кашона и две щайги.

В две оранжерии зад къщата са намерени лехи с канабис. Полицаите иззели и две малки пликчета със суха листна маса, 16 семена, лула за пушене на канабис, както и найлонова торбичка пълна със сухи листа. Те задържали стпопанина на имота 47-годишният Никола Комитов. По същото време в Бургас е задържан и 22-годишния му син, студент в крайморския град.

Голям цирк стана, цялата махала се събра да гледа, ядосваше се вчера съпругата на Никола Росица. Какви змии и човешка злоба има в селото, ей свекърва ми, жива и здрава е, ама ни наклепали, търсили са предлог, гневеше се жената.

Тя категорично отрича мъжът и синът й да са гледали канабис. “Някакви треви намериха, саморасляци”, обяснява Росица, която е учителка по музика в Графа и съседните 4 села. “Божичко, сърцето ми се стяга, отведоха децата, а някой да вземе да каже, че са ме утепали”, кръстеше се вчера майката на арестувания стопанин – Лисана Комитова.

Източник: http://www.24chasa.bg

Тагове: , ,

1 коментар относно “Спецполицаи търсят убита баба, откриха 90 кила канабис”

  1. жоро е написал:

    Къде е бабата ?

Остави коментар

 
Free counter and web stats