За легализация на марихуаната в България Откъс от предаването "Станция Нова" на тема - "Марихуаната - лекарство или отрова" » движение "Промена"

Откъс от предаването “Станция Нова” на тема – “Марихуаната – лекарство или отрова”
15 коментара относно “Откъс от предаването “Станция Нова” на тема – “Марихуаната – лекарство или отрова””

 1. jm е написал:

  За съжаление, д-р Юлиян Караджов отново не можа да попадне на достойни съперници. Хубаво, ще е редакторите на предавания да разберат, че срещу научните аргументи и изследвания не могат да се изправят истерични лели и баби, обременени от тежки емоционални страдания с хероинозависимите си синове. Тези леле-ния и кудкудякания на лелите не могат да създадат сериозна и аргументирана научна дискусия.

  “Това е много страшно”, “В съдбата на моя син тя не е изиграла роля, никаква, защото той не е минал през марихуаната. Но на нашия интернет сайт просто получих много писма точно за това – че отприщва шизофренията и психозата” – това сериозни аргументи ли са??????

  Хайде стига с тези емоционални излеания на хероинозависими майки! Тези майки да обърнат внимание какво са изпуснали във възпитанието на децата си, а не да търсят причините другаде – в марихуаната.

  Относно д-р Алтънкова, се съмнявам, че марихуаната може би ще и вземе част от пациентите и “бизнеса” и. По съвпадение попаднах на дискусия за метадоновите програми и комуните в Червената къща. Накрая се оказа, че цялата дискусия не се върти около това комуната или метадоновата програма са по-успешни, а средствата, които държавата отпуска за лечение на хероинова зависимост. Дори майката на поредния хероинозависим от поредното сдружение срещу дрогите заяви съвсем открито, че бизнесът и ще бъде застрашен, ако не получи субсидии от държавата. В момента субсидии били получавали само метадоновите програми.

  От това, което разбрах, д-р Алтънкова, не оспорва, че марихуаната води до намаляване на интереса на хората към хероина, както и че тютюна и алкохола са първите стъпки към хероина и че хероинозависимите нямат интерес към марихуаната (понякога тя дори им помагала), но това не било темата на предаването.

  Пошло, пошло, та чак жалко…. “Позволете й просто и тя да има пациенти”.
  А обърканата баба от рецептите в сайта пък се впечатлила. Ами да беше разгледала по-сериозните раздели, като Медицина.
  Шок и ужас, ако това са “лекарите” ни… и Бог да пази хероиновите пациенти с тези “лекари”. Явно за това лечението на хероинова зависимост в БГ е с почти 0-ва успеваемост (нямам данни, просто наблюдения от имейли ;))

 2. паф е написал:

  Mnogo zle teq veee….

 3. Козмонафт е написал:

  Напълно съм съгласен с коментара на jm

 4. KOZunak е написал:

  Браво, jm!
  Съвсем точно!

 5. Rattlehead е написал:

  Абе бате, тия лелки са уникално невежи… Втълпили са си некви простотии в главата и ги повтарят до безсъзнание…

 6. Castiel е написал:

  Хаха.. Тая лелката с червеното сако направо си се разтрепера по едно време.. Изглеждаше доста шокирана, че са пускани рецепти във форума.. xD
  Дали е посетила раздел “Градината”? Може би трябва да й изпратим линк.. xD

 7. Gothika_47 е написал:

  Лелките казват, че тревата трябва да е незаконна защото може да провали живота на децата им. Интерсно ми е дали ще тръгнат да се мъчат да спасят децата им ако ги осъдят на няколко години затвор. Дали ще си кажа “Ех затвор затвор поне не е трева.”

 8. Deivid е написал:

  God made Marijuana.

  Man made Alchohol.

  Who do you trust?

  P.S. I don’t believe in god, but I’m still not trusting a race that blindly outlaw the use of a medicinal, natural relaxent that makes everything better, but openly supports substances cooked up with chemicals designed to get you addicted so they can profit (tobacco.)

 9. Castiel е написал:

  За 3-ти път го гледам и все го превъртам до тая разтрепераната.. xD Направо си се вижда как й пречерня от яд.. xD Тая психоложката ставаше, ама нервачката даже не знам от какъв зор я бяха поканили.. С малко коз и става голям смях, btw.. xD

 10. Deivid е написал:

  I seriously wonder what all the brainwashed idiots against marijuana will do when its legalized. That’ll be a pretty funny sight when they all realize they were lied to and were wrong the entire time.

 11. ironlungz е написал:

  изумително.

  нямам думи.

  ДЖМ, то няма как да има интелигентна опозиция за декриминилизацията, то няма аргумент, който да издържи един интелигентен спор. Затова опозицията е основно от разни сърцераздирателни майки, които като си разкажат историята става ясно, че няма нищо общо с коза. Аргумента на майката за сайта и имейлите и после и “Ами дайде да дадем хляб на тия баби, които и без това нямат пари” – все едно гледам пародия някаква.

  Много силно представяне на доктор Караджов и на човека от Канада.

  Пушачите на коз от “едно време” станахме на по 25-30-40 години и мисля, че можем спокойно да говорим с по-възрастните относно марихуаната. Защото ние помежду си можем да си говорим как легализирането ще спре парите на мафията, ще помогне на много хора да получат лекарство, ще изпразни затворите от млади хора, които не са престъпници, и т.н. и т.н., но тия неща няма как да стигнат до някой, който е промиван от бойкоборисовизъм, защото той няма достъп до другата гледна точка – нормалната.

 12. ivailo е написал:

  otka4ena rabota loca babka :D

 13. nikolai е написал:

  [01:29:25] ARSENiC каза: what do u think
  [01:29:29] ARSENiC каза: can cannabis be used
  [01:29:33] ARSENiC каза: for medical purposes ?
  [01:29:36] Jeroen Roth каза: yup
  [01:29:48] Jeroen Roth каза: they proved it helps against cancer
  [01:29:51] Jeroen Roth каза: and pain

  ^
  чат с холандец !!

 14. Bravoto е написал:

  ШОПИТЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО! ЗАЩОТО СТЕ МИШКИ! ЗАЩОТО КОГАТО ИМА МАЧОВЕ, ХУЛИГАНСКИТЕ ФЕНОВЕ МОГАТ ДА ОПУСТОШАВАТ ПОЛОВИН СОФИЯ, А ОТ ЦЯЛОТО ‘НАЙ-ГОЛЯМО СЕЛО’ ЛИ НЕ МОЖАХТЕ ДА НАМЕРИТЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ, КОИТО ДА ОБСАДЯТ ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДОКАТО МАФИОТИТЕ (“УПРАВЛЯВАЩИТЕ”) НЕ ОТСТЪПЯТ, ДА НЕ СЕ МАХАТЕ ОТ ТАМ И НОН-СТОП ДА ПРЕЧИТЕ И ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ!

  …ЩЕ СТОЯ АЗ И ЩЕ ГЛЕДАМ НЯКАКВИ МАЛОУМНИ И ИЗКУКАЛИ БАБИЧКИ КАК СЕ ПРАВЯТ НА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА, КОГАТО ЦЯЛАТА СТРАНА -ОТКРИТО- , -ЯВНО- И -НЕДВУСМИСЛЕНО- БИВА РАЗРУШАВАТА И ТЪПКАНА ПО БЕЗБРОЙ НАЧИНИ, ДО СТРАШНА СТЕПЕН!

  (Хайде изтрийте ми сега коментара, за да осъдите собствената си кауза! Жалки мишки! Предатели!)

 15. Nikolov е написал:

  “Чия собственост е моето тяло?Навярно моята.Тогава кой ще е отговорен когато експериментирам със моето тяло?Със сигурност няма да е държавата” – Марк Твен човекът е прав, това е нашето тяло ще правим каквото ние искаме със него нали сме демокрация?И защо нещо което ни трови, нещо което няма лечебни свойства(цигарите) е легално докато марихуаната не е?

Остави коментар

 
Free counter and web stats